|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Development::Tools 3rd Party Tools for EQEMu (DB management tools, front ends, etc...) |
|
|
|
05-05-2008, 03:32 PM
|
Discordant
|
|
Join Date: Apr 2006
Posts: 374
|
|
Ok here is the revised code. It displays the page perfectly, however when you click on the character name it does not bring you to the magelo-like page. It has an id box then when I type in an id it errors out. I don't mind displaying the ID's if I have to to get that back, I just don't want to display account names for security purposes.
Code:
<head>
<title>EQ Emu - Character List</title>
<?php
$time_start = microtime(true);
include "../includes/constants.php";
include "../includes/functions.php";
if (!isset($_GET["limit"])) {
$_GET["limit"] = 10;
};
if ((!isset($_GET["offset"]) || ($_GET["offset"] == ""))) {
$_GET["offset"] = 0;
};
?>
</head>
<body>
<center><h1>Character List</h1></center>
<table align="center" border="1">
<form method="GET" action="">
<caption align="top" style="text-align:right">
<?php CreateResultLimit();?>
<!-- <input type="text" size="1" name="limit" value="<?php echo $_GET["limit"];?>"> Per Page
<input type="hidden" name="offset" value="<?php echo $_GET["offset"];?>">
<input type="hidden" name="sort" value="<?php echo $_GET["sort"];?>">
<input type="hidden" name="dir" value="<?php echo $_GET["dir"];?>">
<a href="?limit=<?php echo $_GET["limit"];?>&offset=<?php if ($_GET["offset"] - $_GET["limit"] >= 0) {echo $_GET["offset"] - $_GET["limit"];};?>&sort=<?php echo $_GET["sort"];?>&dir=<?php echo $_GET["dir"];?>"><<Prev</a>
<a href="?limit=<?php echo $_GET["limit"];?>&offset=<?php echo $_GET["offset"] + $_GET["limit"];?>&sort=<?php echo $_GET["sort"];?>&dir=<?php echo $_GET["dir"];?>">Next>></a>
--> </caption>
<tr>
<th><?php SortLink(name,'Name');?></th>
<th><?php SortLink(level,'Level','DESC');?></th>
<th><?php SortLink('class','Class');?></th>
</tr>
<?php flush(); ob_flush();?> <tr>
<?php // CreateDropdown(name,character_);?>
</td>
<td>
<?php // CreateDropdown(level,character_);?>
</td>
<td>
<?php // CreateDropdown('class',character_);?>
</td>
</tr>
</form>
<?php
if ($_GET["account_id"] != "") {
$where = " WHERE account_id=" . $_GET["account_id"] . " ";
};
if (!isset($_GET["sort"]) || ($_GET["sort"] == "")) {
$_GET["sort"] = "timelaston";
};
if (!isset($_GET["dir"]) || ($_GET["dir"] == "")) {
$_GET["dir"] = "DESC";
};
$query1 = "SELECT name, class, level FROM character_" . $where . " ORDER BY " . $_GET["sort"] . " " . $_GET["dir"] . " ";
// Limit query if $_GET["limit"] is set
if ($_GET["limit"] != "") {
$query1 .= " LIMIT " . $_GET["limit"] . " OFFSET " . $_GET["offset"] . " ";
};
$result1 = mysql_query($query1,$db);
// Display data if any found, message if none found
if ($db_row1 = mysql_fetch_array($result1)) {
do {
echo "\t<tr>
<td><a href=\"../inventory/?id=" . $db_row1["id"] . "\">" . $db_row1["name"] . "</a></td>
<td align=\"right\">" . $db_row1["level"] . "</td>
<td>" . $Classes["{$db_row1["class"]}"] . "</td>
</tr>\n";
flush(); ob_flush();
} while ($db_row1 = mysql_fetch_array($result1));
} else {
echo "\t\t<td align=\"center\" colspan=\"11\">No records found</td>
</tr>";
};
?>
</table>
<?php
include "../includes/footer.php";
?>
</body>
</html>
|
|
|
|
|
|
|
05-05-2008, 03:55 PM
|
Discordant
|
|
Join Date: Apr 2006
Posts: 374
|
|
This works perfectly, it displays ID, character name, level, and class and links to magelo-like profile:
Code:
<head>
<title>EQ Emu - Character List</title>
<?php
$time_start = microtime(true);
include "../includes/constants.php";
include "../includes/functions.php";
if (!isset($_GET["limit"])) {
$_GET["limit"] = 10;
};
if ((!isset($_GET["offset"]) || ($_GET["offset"] == ""))) {
$_GET["offset"] = 0;
};
?>
</head>
<body>
<center><h1>Character List</h1></center>
<table align="center" border="1">
<form method="GET" action="">
<caption align="top" style="text-align:right">
<?php CreateResultLimit();?>
<!-- <input type="text" size="1" name="limit" value="<?php echo $_GET["limit"];?>"> Per Page
<input type="hidden" name="offset" value="<?php echo $_GET["offset"];?>">
<input type="hidden" name="sort" value="<?php echo $_GET["sort"];?>">
<input type="hidden" name="dir" value="<?php echo $_GET["dir"];?>">
<a href="?limit=<?php echo $_GET["limit"];?>&offset=<?php if ($_GET["offset"] - $_GET["limit"] >= 0) {echo $_GET["offset"] - $_GET["limit"];};?>&sort=<?php echo $_GET["sort"];?>&dir=<?php echo $_GET["dir"];?>"><<Prev</a>
<a href="?limit=<?php echo $_GET["limit"];?>&offset=<?php echo $_GET["offset"] + $_GET["limit"];?>&sort=<?php echo $_GET["sort"];?>&dir=<?php echo $_GET["dir"];?>">Next>></a>
--> </caption>
<tr>
<th><?php SortLink(id,'ID');?></th>
<th><?php SortLink(name,'Name');?></th>
<th><?php SortLink(level,'Level','DESC');?></th>
<th><?php SortLink('class','Class');?></th>
</tr>
<?php flush(); ob_flush();?> <tr>
<td align="right">
<?php // CreateDropdown(id,character_);?>
</td>
<?php // CreateDropdown(name,character_);?>
</td>
<td>
<?php // CreateDropdown(level,character_);?>
</td>
<td>
<?php // CreateDropdown('class',character_);?>
</td>
</tr>
</form>
<?php
if ($_GET["account_id"] != "") {
$where = " WHERE account_id=" . $_GET["account_id"] . " ";
};
if (!isset($_GET["sort"]) || ($_GET["sort"] == "")) {
$_GET["sort"] = "timelaston";
};
if (!isset($_GET["dir"]) || ($_GET["dir"] == "")) {
$_GET["dir"] = "DESC";
};
$query1 = "SELECT character_.id, name, class, level FROM character_" . $where . " ORDER BY " . $_GET["sort"] . " " . $_GET["dir"] . " ";
// Limit query if $_GET["limit"] is set
if ($_GET["limit"] != "") {
$query1 .= " LIMIT " . $_GET["limit"] . " OFFSET " . $_GET["offset"] . " ";
};
$result1 = mysql_query($query1,$db);
// Display data if any found, message if none found
if ($db_row1 = mysql_fetch_array($result1)) {
do {
echo "\t<tr>
<td align=\"right\">" . $db_row1["id"] . "</td>
<td><a href=\"../inventory/?id=" . $db_row1["id"] . "\">" . $db_row1["name"] . "</a></td>
<td align=\"right\">" . $db_row1["level"] . "</td>
<td>" . $Classes["{$db_row1["class"]}"] . "</td>
</tr>\n";
flush(); ob_flush();
} while ($db_row1 = mysql_fetch_array($result1));
} else {
echo "\t\t<td align=\"center\" colspan=\"4\">No records found</td>
</tr>";
};
?>
</table>
<?php
include "../includes/footer.php";
?>
</body>
</html>
Thanks for all the help!
|
|
|
|
11-06-2008, 03:46 AM
|
Developer
|
|
Join Date: Mar 2007
Location: Ohio
Posts: 648
|
|
I finally made the jump to Google Code, so hopefully I'll make a few updates here every once in a while to make this a little more useful. If anyone is interested in contributing, feel free to send me a PM.
|
08-17-2009, 09:52 AM
|
|
Legendary Member
|
|
Join Date: Apr 2002
Location: Seattle, WA
Posts: 506
|
|
Quote:
Originally Posted by AndMetal
I finally made the jump to Google Code, so hopefully I'll make a few updates here every once in a while to make this a little more useful. If anyone is interested in contributing, feel free to send me a PM.
|
This morning i spent doing a massive rehaul to this code to make it less exploitive (SQL injections are so abound it's frightening).
I'm cleaning up your constants.php to be more user friendly, and also make it so each feature can be turned on/off with a simple option inside it.
Going through and cleaning up tons of little options, I guess i'll PM you and see if you'd like to add me to your google SVN, even if your last post was over 9 months ago.
|
Posting Rules
|
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
HTML code is Off
|
|
|
All times are GMT -4. The time now is 10:32 AM.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|