Go Back   EQEmulator Home > EQEmulator Forums > Development > Development::Development

Development::Development Forum for development topics and for those interested in EQEMu development. (Not a support forum)

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-01-2022, 11:11 PM
bingram
Fire Beetle
 
Join Date: Nov 2021
Posts: 8
Default Run/Walk Animations

Can some developer give me an idea on how to send run/walk animations when moving a character around in a custom client? I've tried using OP_Animation and sending values in the animation field in the UpdateClient packet. I can't figure it out. Here is a video to demonstrate my issue: https://youtu.be/d3CcN9kczWQ
Reply With Quote
  #2  
Old 02-02-2022, 07:00 PM
bingram
Fire Beetle
 
Join Date: Nov 2021
Posts: 8
Default Run/Walk Animations w/ Custom Client

I figured out my issue with sending an animation to the server. It is the animation variable in PlayerPositionUpdateClient_Struct after all. I just needed to deal with the 10 bit unsigned variable properly. Here is a new video showing the character using the run animation: https://youtu.be/Awl_vIzqTYI
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

   

All times are GMT -4. The time now is 06:02 AM.


 

Everquest is a registered trademark of Daybreak Game Company LLC.
EQEmulator is not associated or affiliated in any way with Daybreak Game Company LLC.
Except where otherwise noted, this site is licensed under a Creative Commons License.
       
Powered by vBulletin®, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Template by Bluepearl Design and vBulletin Templates - Ver3.3